(Android/iOS) Cooking Family : Madness Restaurant Food Game žetoni za vdor
Feb 23, 2022 8:14:02 GMT -8
Post by loygoecenteco on Feb 23, 2022 8:14:02 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Family : Madness Restaurant Food Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Family : Madness Restaurant Food Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ žetoni za vdor ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Family : Madness Restaurant Food Game 2022 version ▞▞▞
Ljubim ljubezen, ljubim to kuharsko igro. Lahko bi jo igral ves dan 👍👌😁 Igral sem veliko kuharskih iger in to je absolutno najboljša
Lepa igra, vendar preveč dodajanja po vsaki zmagi se oglasi
Ni mi všeč dejstvo, da bo ta igra zagotovila custo.wr juat co.ing pred stranko, ki je tam čakala dlje kot tista, ki jo postrežejo, kar ni prav. Stranka, ki že stoji tam, je pravkar prišla tja, najprej naroči, ker me ta igra ne zanima več. To je nepošten načrt.
Preveč dolgih oglasov!
Ta igra zelo lepa, res mi je bila všeč
Uživam v tej igri
MOJSTROVINA! prosim, ne oklevajte s prenosom te igre! ni nič podobnega običajnim ali podobnim iger, ki so za uživanje v igri zahtevale pravi denar! te ravni lahko premagate z ali brez povečanja! kako super je to! ta igra vam daje veliko draguljev z gledanjem oglasov! tako čudovita igra! hvala lepa razvijalcu!! vstrajaj!!
Všeč vam je igra, vendar je malo prehitra, poleg tega, ko udarim za gens, zelo zmrzne
Najbolj grozna igra...igral sem 28 stopenj, a ko sem dosegel 28. stopnjo, se nenehno prikazuje get one heart...posnetek sem videl tudi oglase večkrat..pa se tudi ne zažene...res razočaranje ...večinoma najslabša od vseh iger .... sovražim to igro ... izguba časa ...😠😡
Zato ne maram igrati teh neumnih iger. Vsakič, ko odprete novo restavracijo, so nadgradnje višje. In odstranjevanje se začne takoj na začetku.
Način oglaševanja te igre je laž, razen tega, da ni slaba. Zelo se ponavlja, vendar je grafika dobra. Menim, da je 45 lvl in več v eni restavraciji preveč, prav tako je težko zelo hitro nadgraditi opremo in hrano. To igro sem končal po treh restavracijah.
Zabavna igra, še vedno uživam v igri.
Igra je dobra, vendar je problem v tem, da ima veliko oglaševanja
Všeč mi je igra, toda ali lahko vsi naredite več ravni hitreje, je trajalo veliko časa, da ste naredili več ravni
Dobro, igra za igranje
To je reeeeeeeaaaallllyyyyyyyyyyy!!!! Všeč mi je, da lahko v tej igri služite slavnim osebam in lahko zbirate in izbirate stranke, ki jih želite!!! In lahko odklenete različne vrste restavracij z različnimi vrstami hrane in brez napak, dolgega nalaganja ali nakupov aplikacij!!!! Jaz ljubim to igro!!!! Res bi morali prenesti to igro!
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game 模擬 vcw
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game Simulacijske igre bxy
Lepa igra 👍👍👍👍👍 Všeč mi je
Nekatere mini igre ne delujejo, ko jih igrate, zamrznejo in morate igro začeti znova tako, da izklopite in vklopite telefon
Igre začnejo zmrzovati med ravnmi. Prikazuje napredek zbiranja ključev.
Zelo zabavno igrati
Odstranjeno na 23. stopnji. Še naprej visi in namerno zažge slanino, da bi kupili ali nadgradili opremo. Zakaj nenehno razmišljate o tem, da bi dobili denar, namesto da bi ljudem dali priložnost, da se zabavajo.
Odstranil sem ga, ker ne morem odpreti druge države... sprva je bilo lepo, a ko si dosegel višjo raven, ti ne bo dovolil, da jo odpreš znova..
Prej sem hvalil to igro. Zdaj pa ne toliko. zaslon mi vedno postane črn in izgubim napredek. Če kupite takojšnje kuhanje in ga izgubite, se igra zruši. nadgradnje stanejo veliko, ne osvojite veliko denarja, da bi dobili nadgradnje. Zgodnje stopnje so bile primerljive, vendar višje stopnje stanejo več in zmagaš enako kot prej.
tako mi je všeč
Ta igra mi je zelo všeč, vendar razmišljam o odstranitvi. Razlog je; ko igra napreduje, nadgradnja traja predolgo, ker so predmeti tako dragi za nakup. Zaslužek več kovancev za nakup nadgradenj za napredek v igri traja predolgo. Zaradi tega igra postane tako dolgočasna in zelo počasna. Obstaja veliko drugih iger, podobnih tej, ki so prav tako dobre, vendar napredek ne traja tako dolgo. Torej ta igra ne premaga konkurence tam zunaj
Trenutno res ne morem povedati veliko, saj sem med igranjem te igre sredi nečesa (če je to sploh smiselno), ampak ta igra je "čudovita"!😁 Všeč mi je!🥰 Všeč mi je! to!🥰 Všeč mi je!🥰 Sicer pa si ne morem privoščiti plačila denarja, zato ne morem, a vseeno mi je ta igra všeč!🥰
Več dodajte moteče za igranje
Obožujem to igro ❤️❤️
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game სიმულაცია wpd
Aplikacija Wort. Šele zdaj so oglasi. Ne prenesite te igre.
Uživam v igri, a razočaran sem obtičal pri 35 tipkah, ko sem igral vse stopnje nivojev, tako da ne morem zgraditi naslednje stopnje, potrebujem 36 tipk, vendar ni več na voljo ključev. Dala bi 5 zvezdic, če bi lahko nadaljevala.
kje so novi svetovi, ki nas zdaj čakajo. Začenjam se dolgočasiti, raje naredi nekaj
To je najboljša restavracijska igra, kar sem jih kdaj poskusil! Toliko načinov, kako brezplačno zaslužiti diamante! Stopnje so zahtevne, vendar ne pretežke. Odlično opravljeno!
Vsi ste mi rekli, naj posodobim, da lahko končam z igranjem, zdaj pa piše, da je šlo nekaj narobe 🤷.
Imam več kot 39 tisoč kovancev in vsakič, ko pritisnem nadgradnjo, se prikaže plačilo gotovine ali diamantov, kako naj presežem ravni
To je odlična igra..vendar do številnih oglasov. Ta igra ima največ oglasov, kar sem jih kdaj videl. Treba je izboljšati!!
Oglasi so moteči
Iskreno, eden najbolj neokusnih oglasov za igro, kar sem jih kdaj videl. Te igrajo otroci. Zelo zelo nesrečen!
OK, da ga lahko dobiš 🕊🕊🕊🕊🕊🕊
Zelo ljubka in sproščujoča aplikacija za kuhanje. Pridobite ga in vedno se boste nasmehnili igri. To je odličen način, da preživite prosti dan v svojem dnevu.
Všeč mi je, ker je prva stopnja tako enostavna in jo bom igral ves dan in noč
Upam, da se ta igra ne bo spremenila v vse druge igre, ki sem jih preizkusil. Rad igram to igro. Ves dan sem vedno znova poskušal in mi je to všeč.
Zaenkrat je to zelo lepa igra, ki vas drži na nogah in ali razmišljate o tem, kaj boste naredili naslednje, ima lepe barve, ki so mi všeč. Všeč so mi igre z lepimi barvami, oglasov je lahko le malo manj, vendar je vredu
Preveč oglasov brate. Kot daj no
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game Mô phỏng tsju
Asian Cooking Games: Star Chef Arkada fobr
Res zelo lepa igra, vendar na neki ravni v pizzi ena cnt to naredi, ne da bi porabili toliko gems b moči... 45 sekund se zdi samo 15 sekund.. Malo kot goljufanje lol😂😂😂😂
Ne prenesite te igre prijatelji, ne deluje
Ta igra je bila dobra. Hrana in države so tako raznolike, vendar bi morali porabiti veliko denarja za nadgradnjo kuhinje.. Cena vsakega predmeta ni dosegljiva, ni smiselna glede na prihodek, ki ga prejmete.. Oprostite, mi je končal s to igro..
to je zelo dobra igra Še vedno sem na 8. stopnji, tako da se bom vrnil in povedal svoje pravo mnenje <3
To je zabavna igra in izgubljam čas z igranjem, vendar je pred kratkim po posodobitvi ni mogoče naložiti na 100 samo na 99, tako da je ne morem več igrati, saj sem na odlični ravni, prosim za nasvet