Post by loygoecenteco on Feb 23, 2022 7:55:29 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toy Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ iespējot VIP statusu ▞▞▞
▞▞▞ Toy Blast 2022 version ▞▞▞
Aaaaaaaaaaaaa
Kāpēc jāilgst vairāk spēļu
Lietotne ir ļoti bieži jāatjaunina, kas ir ļoti kaitinoši
Man patīk šī spēle, bet tikai 4 zvaigznes, jo virs 4000 līmeņa es joprojām neesmu sasniedzis reklamēto līmeni. Cik žēl, ka man bija jārediģē šis apskats un jāmaina zvaigznes, it kā jums patīk spēle, jūs saņemat atbildi, bet, ja jums tā nav, tas būs grūts.
Man šķita, ka šī spēle bija tieši tā, kā tika reklamēta, bēgšanas un stratēģijas spēle. Tomēr, tā kā tas ļoti nav. Tagad es nekavējoties atinstalēšu. Man tam nevajadzētu būt pārsteigumam, jo daudzās spēļu reklāmās tiek rādīts tas, kas nav. Šāda veida reklāmās ir attēlota nepatiesa reklāma. Ja godīgi, es spēlētu nepārtraukti, ja viņiem būtu tāda pati spēle. Tā kā man ļoti patīk stratēģijas spēles. Neatkarīgi no tā, veltīju tam 2 sekundes no savas dzīves un .... jā, šis ir mans pārskats
Agrāk man ļoti patika šī spēle, bet tagad nav iespējams spēlēt, neizmantojot pastiprinātājus un tērēt daudz naudas. Šis kuba pastiprinātājs ir diezgan nevērtīgs, un man ir vairāk nekā 1200 no tiem, un es saņemu nepārtraukti vairāk. Man pietrūkst vecās versijas.
Pilnīgi atkarīgs no šīs spēles..vienīgā spēle, kuru es spēlēju, un es spēlēju jau dažus gadus...Es esmu tikai 4083. līmenī un esmu pārliecināts, ka citi ir man garām..LOL...Lieliska spēle ..man patīk, kā viņi ir pievienojuši Basketbola lietu..LOL...kur jūs izvēlaties uzdevumus, lai uzvarētu lietas..Man ļoti patīk, kā mēs varam atvieglot dzīvības..Varbūt es to darīju nepareizi, bet varēju lai kādreiz nosūtītu dzīvības cilvēkiem, kuri bija mani FB draugi.. Tas prasīja mūžīgi...Cik daudz līmeņu šai spēlei ir, vai kāds zina
Šī spēle ir patiešām grūta, kad man vajag bultiņu, lai tā iet uz augšu un uz leju, tā iet pāri. Kad man vajag bultiņu, lai tā iet uz augšu, tā iet uz leju. Kad man ir vajadzīgas noteiktas krāsas, tas nedod pareizās krāsas. Jūs arī pavadāt pusi no saviem pagriezieniem, mēģinot saskaņot krāsas, lai izveidotu kombinācijas. Tas nekad neizdodas, jūs saņemat to, kas jums nepieciešams, līmeņa beigās, tad jūs zaudējat! Nākamajā spēlēšanas reizē tas liks jums atkārtot līmeņus, kuros cīnījāties un izmantojāt visus pastiprinātājus.
Sausage Wars.io Arcade vsbz
Toy Blast 解謎 xxwg
Mīli šo spēli. Palīdz atbrīvot manu galvu. Bet kur ir atjauninājums. Man vajag vairāk līmeņu.
Nepieciešams vairāk krāsu un efektu
12 stundas un joprojām gaidu, lūgt palīdzību ir absolūti BS. Jūs zaudēsiet labu klientu
Manas monētas turpina pazust!!!!!!!😠Pircējs uzmanies. Esmu nomainījis savu Facebook paroli un visu. Vispirms ik pa brīdim bija 25 un tad šodien atņēma 180 pēc pirmdienas pirkšanas 12.99 pakā. Neuzkrītieties un pievērsiet uzmanību savām iegādātajām vai iegādātajām monētām
Šis ir lielisks "ALTĪBAS" piemērs. Es atzīstu, ka sākumā spēle bija jautra un godīga, pēc tam ap 100. līmeni viss mainās. Tas nav kā toon sprādziens, kur jums ir 1 līmenis ik pēc 4 līdz sešiem līmeņiem, kurus nav iespējams iziet, netērējot naudu. Tas ir 2 un 3 rindā no 5.. Izstrādātāju atbilde uz šo ir "Datora algoritms ir nejaušs, kā bloki krīt". Varbūt tā, bet TĀ VIŅI RAKSTĪJA UN IZSTRĀDĀJA TO DARBOT!! VIŅI IZSTRĀDĀJA ALGORITMU... Viņi ir 2 mantkārīgi!
forši man patīk
spēlēju jau gadu vairāk spēle patīk 😀
😍😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
👍
Man patīk šī spēle, bet es agrāk varēju iegūt dzīvības no saviem draugiem Facebook, bet tagad es vairs nevaru tās saņemt. Man ir draugi, kas spēlē un sūta man dzīvības, bet es arī nevaru viņus saņemt. Manā sūtīt un lūgt dzīvības nekā nav
Esmu spēlējis šo spēli gadiem ilgi neskaitāmas stundas un esmu uzkrājis simtiem pastiprinājumu. Pagājušajā nedēļā notika kaut kas, kurā tika izdzēsts viss mans Boost. Esmu sazinājies ar atbalsta dienestu, un viņiem vēl nav jāatbild, lai pat apstiprinātu saņemšanu. Nopietni apsveram šīs naudas sagrābšanas lietotnes dzēšanu.
Superīga spēle
Man patīk šī lietotne, tā man bija diezgan mulsinoša, taču tā nedrīkstēja būt... Es biju pieradis pie citām spēlēm, kurās, lai pārvietotos, ir jāvelk, un šajā spēlē vienkārši pieskarieties tam, ko vēlaties noņemt. ir aizraujoša, tai ir daudz jauku krāsu un arī brīnišķīga grafika
Spēle turpināja sastingt, tāpēc man tā bija jāatinstalē un jāpārinstalē. To darot, es saglabāju savu līmeni un monētas, TOMĒR tas aizņēma visus manus spēkus līdz lielai nullei! Nav forši, jo man to bija ļoti daudz. Man patīk spēle, kas palīdz atpūsties un atpūsties, taču neesmu pārliecināts, vai to paturēšu, jo tā iznīcināja visas lietas. Jā, es nosūtīju e-pastu atbalsta dienestam (vairāk nekā pirms nedēļas) bez atbildes. Līdz ar to vērtējums ir 1 zvaigzne.
Mēģinu sūtīt ziņojumu atbalsta dienestam 3 dienas, un mans ziņojums netiks nosūtīts
Toy Blast Geduldsspiele wzur
Sāku spēlēt 2021. gada maijā, šobrīd esmu 5368. līmenī. Tāpat kā lielākajai daļai cilvēku, kuri ir sasnieguši augstus līmeņus, var būt nepieciešami vairāki mēģinājumi, lai sasniegtu augstu līmeni, ja mēģināt izvairīties no daudzu pastiprinātāju vai pastiprinātāju lietošanas. monētas. Bet galu galā jūs saskarsieties ar veiksmi, kas ļaus jums tikt garām. Pagaidām reti kad izturu līmeni ar vairāk nekā 10 mēģinājumiem. Es domāju, ka vismaz 60% reižu es nokārtoju līmeni ar vienu mēģinājumu. Pēc tam, kad spēlējat pietiekami ilgi, jūs varat sajust, ka jūsu veiksme sāk pagriezties uz dienvidiem, kas norāda laiku, kad paņemat ilgu pārtraukumu. Jo ilgāks pārtraukums jums ir, jo lielāka iespēja, ka jums veiksies atsākt. Līdz šim es neesmu iztērējis naudu, un man joprojām ir 1100 monētas un daudz pastiprinātāju, ko izmantot.
Stullbba
Man šī spēle ir 4 gadus, un tā ir bijusi lieliska. Tagad mana spēle netiks atjaunināta. Pēc atinstalēšanas un atkārtotas instalēšanas mēģinājuma to neizdodas atkārtoti instalēt. Esmu pārsniedzis 5000. līmeni un vēlētos turpināt spēlēt.
Toy Blast Teka-teki cnxg
Ir labi
Iemesls 1 zvaigznītei ir tāds, ka esmu ļoti nogurusi no maldinošām spēļu reklāmām. Esmu spēlējis šo spēli vairāk nekā 3 gadus katru dienu, taču katra tās reklāma liek domāt, ka jums ir jāglābj kāds varonis no smailēm vai cita cita. Nē!! Tā ir Match 3 tipa spēle, un tas arī viss. Man ir apnicis, ka spēļu uzņēmumi nepareizi attēlo savas spēles, lai iegūtu vairāk lejupielāžu, jo lejupielādes tiek skaitītas, pat ja jūs atinstalējat, patērētāji ieņem tādu pašu nostāju kā es un palīdz novērst maldināšanu.
Es jau kādu laiku esmu bijis 109. līmenī. Jūsu pēdējais gājiens NEKAD nav jūsu pēdējais. No cūkām šajā spēlē ir grūti atbrīvoties. Ja drīzumā nekas nemainīsies, es izdzēsīšu šo lietotni.
Lielākā daļa manu draugu, kas spēlē spēli, pat mans gf, nav savienoti, tāpēc mēs nevaram sūtīt viens otram dzīvības... Un nekādu REĀLU jaunu līmeņu. Nav tik jautri kā agrāk
Man ļoti patīk šī spēle, taču man tā ir jāatjaunina manuāli ik pēc 2 nedēļām, un es joprojām neesmu saņēmis jaunāko atjauninājumu. Es šodien pat nevaru spēlēt spēli.
Lieliska spēle, es tikai vēlējos, lai viņiem būtu vairāk līmeņu. Turpiniet sekot līdzi un gaidīt atjauninājumus. Turklāt es vēlos spēlēt līmeņus reklāmās. Tie neeksistē
Man patīk jaunās lietas, bet basketbola spēles ir daudz, un jums ir smagi jāstrādā, lai iztīrītu laivas...
Atjauninājumi ne vienmēr ir pieejami pēc nepieciešamības.
Labais
Šķiet, ka daudzi cilvēki gaida atjauninājumu, bet citi ir varējuši turpināt... lūdzu, drīzumā izlabojiet kļūmi 🤔