Post by loygoecenteco on Feb 23, 2022 7:49:21 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Best Fiends - Match 3 Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Best Fiends - Match 3 Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codifică mai multe puncte ▞▞▞
▞▞▞ Best Fiends - Match 3 Puzzles 2022 version ▞▞▞
Super.
Îmi place atât de mult acest joc. Noile power-up-uri cresc pe mine, mi-aș dori doar să nu coste atât de mult aur și să existe și alte modalități mai ușoare de a le obține. Găsirea lor în cufere ajută. Aș vrea să văd și aur pe roata diavolului. Un joc foarte bun și mă trezesc petrecând ore întregi jucându-l și pierd noțiunea timpului. Mulțumim Devs pentru toată munca, dedicarea și timpul dumneavoastră.
Mult mai bine decât se aștepta. Acest mic joc distractiv de potrivire aproape se ridică la nivelul tuturor hype-ului său. *18 luni mai târziu și încă mă distrez jucând.
Adorabil, măcinat, potențial de fapt gratuit până acum. EDIT: Mă joc de aproximativ 5 săptămâni și sunt atât de multe aspecte ale jocului care îmi plac. Cu toate acestea, frecvența nivelurilor dure (fie etichetate ca atare sau nu) face dificilă obținerea unui ritm. Voi juca ore întregi zilnic și am făcut achiziții pentru a ajuta, dar uneori orele pe care le petrec sunt la același nivel, ceea ce mă face să mă îndoiesc că pot juca pe termen lung. A avea un fel de powerup-uri câștigate care sunt utilizabile la nivel mediu ar putea ajuta. 10 g prea mult
Cel mai bun joc din categoria lui, din toate punctele de vedere. Cel mai bun joc din categoria lui, din toate punctele de vedere!!! - recenzia e din 2016. Azi, in 2020, sustin acelasi lucru ! Astăzi, în 2020, am aceeași părere.
Am considerat că acesta este un joc de familie pe care nepoatei mele îi place să învârtă roata și apoi să urmărească reclamele pentru alte jocuri. Reclamele nu sunt prietenoase cu familia, a existat una pentru o persoană celebră în bikini și majorete de cowboy din Dallas. Acestea nu sunt valorile pe care vreau să le învețe nepoata mea. Descarc jocul. Nu, mulțumesc nici eu nu vreau să-l văd! O parte a distracției pentru copii este învârtirea roții. Doar ține sleeze departe de joc!
Fiends sunt drăguți, iar creșterea lor pentru a deveni mai puternici este distractiv. O mulțime de părți în mișcare, așa că învățarea necesită timp, dar mici tutoriale practice apar cu instrumente noi.
Super Spiel
Este un joc distractiv, dar urăsc că trebuie să folosești bani pentru a cumpăra cele mai bune bug-uri pentru a fi bun
Este un joc grozav. Îmi place să joc, dar din moment ce această nouă actualizare nu poate face nimic fără a cheltui bani reali, este nasol pentru că acum este greu să avansezi.
Best Fiends - Match 3 Puzzles სხვადასხვა znzy
Obișnuiesc să joc acest joc tot timpul, dar odată ce ajungi la 700, este greu să depășești un nivel și apoi nu-ți mai oferă aur.
Nu este bun de nimic
E ok..jocul
*Actualizat 19/11/21... jos din nou o stea... Iubesc acest joc!! Dependent și distractiv!!DAR sunt prea multe niveluri Hard & Very Hard, ceea ce face imposibil să ai vreo serie de câștiguri, mai ales când ai nevoie de ele pentru evenimente speciale, cum ar fi Mega Dice și dacă se întâmplă să cumperi zarurile, abia dacă ajungi la ceva care face achiziția să nu merite cu greu. aceasta. Devine foarte frustrant. Mulți oameni se plâng și de acest lucru. *ACTUALIZAT 31/10/21: Jos cu 2 stele din diverse motive. **ACTUALIZAT DIN NOU- 8/11/21: Înapoi la 5 stele pentru răspunsul rapid la preocupările/reclamațiile mele, disponibilitatea lor de a explica lucrurile și să încerce să ajungă la un tip de soluție echitabilă care funcționează pentru toate părțile implicate. În calitate de jucător nou în urmă cu aproape un an, am contactat serviciul pentru clienți de câteva ori și au fost extraordinari! MULȚUMESC MULT ECHIPA BEST FIENDS!
Mi-a plăcut foarte bine jocul. Este o provocare și te face să te gândești pentru a putea depăși niveluri. Problema mea este că tocmai am actualizat acest joc pe 19 noiembrie și acum este 24 noiembrie și doriți ca jocul să fie actualizat din nou. Dacă continuă să fie actualizat mai mult de o dată pe lună sau chiar în fiecare lună, voi dezinstala acest joc și voi recomanda prietenilor mei să nu-l joace la fel de bine. Din același motiv, voi înceta să-l mai joc.
Este distractiv, dar sunt prea multe niveluri dificile. Fiecare al doilea sau al treilea nivel este considerat greu și literalmente nu există nicio modalitate de a-l depăși fără a cumpăra ceva.
Comics Bob 解謎 qyb
Atât de distractiv și nu trebuie să așteptați o veșnicie pentru a continua să jucați; câștigați mult timp de joc suplimentar.
Tot cu bani merge ....
A trebuit să-mi schimb recenzia. Se pare că cu cât ajung mai sus în joc, în prezent la nivelul 670, cu atât trebuie să cheltuiești mai mulți bani și nu sunt de acord cu asta. Desfacem barajul plictisit jumătate din timp și nu se întâmplă nimic cu melcul. Sunt dependent de acest joc de ceva timp și îl folosesc pentru a ajuta cu anxietatea, dar îmi înrăutățește anxietatea. A fost distractiv cât a durat, probabil că va fi ștergerea jocului.
Interesant și distractiv!
Îmi place jocul, foarte captivant, dar de când l-am instalat, am primit reclame pentru alegerea reclamelor pe ecranul meu de blocare. NU RECE!! Aceasta încalcă serviciile Google Play. „Aceste afirmă că reclamele pe ecranul de blocare nu sunt permise decât dacă scopul declarat al aplicației respective se referă la ecranul de blocare” Îmi place jocul, dar dezinstalez ca rezultat. Acest lucru trebuie reparat! Acesta este motivul pentru care au primit 2 din 5 stele.
Un joc foarte distractiv l-am jucat dezinstalat și reinstalat de 6-7 ori, lol. Este o modalitate grozavă de a vă relaxa în timp ce vă mențineți creierul antrenat. Distracție pentru fiecare 1.
Joc grozav, joc câteva ore după muncă și mă ajută să mă descurc de la lucrările de construcții. Am evaluat 4 stele datorită butonului de pauză care se activează singur, uneori la mijlocul jocului, dar, în afară de acel joc grozav!
Best Fiends - Match 3 Puzzles Fritidsspill utx
Aș acorda o evaluare mai mare, dar este atât de greu să-ți faci prieteni noi și să treci de nivel sau să treci prin evenimente fără a cheltui bani efectivi
Multa distractie. Cel mai bun joc casual rpg/puzzle hibrid de acolo IMHO. Addendum: Tocmai am lovit paywall, motiv pentru care am eliminat o stea. Este încă un joc grozav și poate fi învins prin măcinare. Îmi place să mănânc, așa că este doar o supărare ușoară pentru mine, dar fiți conștienți de faptul că, dacă urăști să măcinați și nu aveți bani de ars, veți găsi acest lucru frustrant, nu distractiv.
Pentru toți cei care spun că TREBUIE să cheltuiești bani pentru a merge mai departe, aș vrea să-ți spun că asta este BS. Nu am cheltuit niciodată un ban pe acest joc și sunt la nivelul 1080 și am 31 de nenorociți în total, toți la nivelul 18 sau mai bine. NU trebuie să cheltuiți bani. M-am blocat la niveluri, unora le-a luat o zi sau 2 până la sfârșit, dar tu continui să încerci. Mi-ar plăcea să vă ofere mai multe modalități de a obține aur gratuit, dar acesta este ceea ce este. Iubesc acest joc oricum
Mi-a plăcut foarte mult să joc acest joc, dar nivelul greu 80 este locul unde se termină pentru mine. Totuși, 80 de niveluri a fost o cursă destul de bună.
Este foarte captivant.
Foarte bun jocul. Nu te plictisesti
esențiale pentru un căcat
Distractiv! Iubesc creaturile și puzzle-urile. Am jucat de câteva zile și nu m-am lovit de un zid încă, în ceea ce privește progresul, refuz să plătesc pentru personaje!
Îmi place!!🤗
Jocul este distractiv și provocator, dar reclamele constante pot deveni enervante.
Best Fiends - Match 3 Puzzles Casual hpz
Deci, eliminați recenziile oamenilor! Wow... dacă vei oferi boosturi pentru un premiu atunci când câștigi lucruri, ar trebui să le poți folosi. De 2 ori acum am câștigat un boost de 15 minute și un boost de 5 minute, dar nu pot să le folosesc, pur și simplu dispar, cred că voi opri jocul.
Un joc interesant
Atât de distractive, dar cărămizile aurii sunt mult prea scumpe. Sunt necesare 250 pentru un bug de specialitate pe care ar trebui să îl colectați, care vă va costa aproximativ 25 USD. Îmi pare rău, acesta este un joc virtual. Nu cheltuiesc 25 USD pe o singură eroare. E ridicol. Lucrez cu oameni ADEVĂRAȚI fără adăpost și oameni aflați în situații disperate. Când mă gândesc la pantofi și șosete sau la hârtia igienică și la pasta de dinți pe care 25 de dolari le-ar putea cumpăra pentru cineva care are nevoie, sunt dezgustat și opresc jocul. Voi, creatorii, ar trebui să vă fie rușine! Du-te, in schimb, dona!!
Îmi place acest joc, dar încă o dată m-am încurcat cu evenimentul de sărbători pentru că am și eu 5 stele pe slug missiobs speciale și nu pot trece peste el ajung la lvl 4 n crash n burnbor ajung la lvl 5 care este șeful lvl n crash n burn nu există suficiente mișcări pentru a face față acestei misiuni și varsurile de aur sunt prea greu de obținut
ACTUALIZAȚI!!! am pierdut totul... Eram în anii 300 și voia să actualizez... Am câteva sugestii - permiteți-le oamenilor să se conecteze pe Facebook pentru a salva jocul mai întâi... În al doilea rând... REPARAți alerta de actualizare, deoarece trece în buclă de la jocul de actualizat din nou și din nou.chiar dacă dezinstalați și instalați din nou.
E fain, poti incerca si tu!