Post by loygoecenteco on Feb 23, 2022 7:46:17 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Color Water Sort Puzzle Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Color Water Sort Puzzle Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ увімкнути чіти ▞▞▞
▞▞▞ Color Water Sort Puzzle Games 2022 version ▞▞▞
Чудовий. Проблема вирішена по дорозі додому зараз гра
завантажив цю гру лише минулого місяця, і я застряг...навіть жодної скарги
Дуже гарна гра
Весело, захоплююче, подобається, це просто поглинає ваш мозок і розважає вас.
хороша гра
Гра-головоломка Color water sort – цікава гра. Рівні в ній зробили гру більш цікавою. Звук води в ній дивовижний. Ви також можете налаштувати гру. Чудова робота.👍🏻
Гарна гра
فیلم
Ця гра начебто розслабляє
непогано, але занадто багато реклами
Супер
це хороша гра
Досить весела гра. Або я думаю, що так було. Важко сказати, враховуючи, що це була 70% реклами. Повна втрата часу.
Не завантажуйте гру, в якій є мільйони додань. Серед інших додатків (які ходять навколо, не маючи можливості вийти), таких як шахрайська «гра» Fishdom. Я йду звідси
Гарна гра для проходження часу та роботи мозку
Так. Багато. Оголошення. Грати 30 секунд, реклама 30 секунд... Не варто, це не особливо. Знайдіть ту, яка не виснажує вашу душу від бажання жити з потоком реклами. Так, так... Я знаю, що можу заплатити, щоб не бачити рекламу. Але я хотів би трохи спробувати гру, перш ніж витрачати на неї гроші. І я не можу, тому що кількість і тривалість реклами висмоктує з неї задоволення і робить її неможливою.
Wrost завжди реклама не цікавить гру
Повністю завантажений рекламою, занадто багато поганого досвіду
Фуфло. Глючить і сплошна реклама заважає грати. Не скачуйте....
Sonya The Great Adventure ጀብዱ gkff
реклама на кожному рівні!
Ця гра дуже гарна
Чудово 👏, але містить забагато реклами. Реклама з’являється між кожним рівнем і щоразу, коли ви перезапускаєте рівень
Я люблю гру. Мені подобається, як можна отримати різні стилі чашок
Я купив, видаляючи рекламу, але рекламу не видалено, все одно я отримую значок реклами в грі, і я не можу натиснути кнопку відновлення придбаного, у грі немає можливості підключити розробника
Color Water Sort Puzzle Games Mõistatusmängud pyte
Я видаляю лише через кілька хвилин гри. 1. Це зіпсувало мій телефон і вимкнуло екран. 2. Після кожної гри є реклама. Я витрачав більше часу на перегляд тієї ж реклами, ніж на гру. Однак концепція гри була веселою та розслаблюючою. Менше реклами більше гри.
Color Water Sort Puzzle Games Puzzle nsjm
Нудно, ви можете отримати додаткову пляшку, але лише для цього раунду, важко змінити колір пляшок, плюс вам доведеться вийти в Інтернет, щоб отримати запасну пляшку, щоб видалити її
Забагато реклами.
У цій грі так багато реклами, коли я вмикаю режим польоту, що реклама все ще там, коли я закінчую свій рівень, є ще одна реклама, я поставлю їй 1 зірку, тому що є дві багато реклами
Гра Indha nalla ve illa Guuhebajansj Vhnggv
Не витрачайте гроші даремно, вони все ще показують рекламу після того, як ви купите. Я хочу повернути свої гроші
Color Water Sort Puzzle Games पहेली yqi
x Lo
Color Water Sort Puzzle Games Головоломки lpzm